Commercieel

Wilt u uw bedrijf of organisatie promoten? dan kunt u een plek huren om dit aan de mensen te tonen die onze markt komen bezoeken. Kraam van 4 meter is € 70 + elektra kosten indien nodig Borg is € 10,00 (deze dient u van te voren te betalen en krijgt u terug na 18.00 uur als u plek netjes is opgeruimd) De markt duurt van 11.00 – 18.00 uur en bezoekers hebben gratis toegang.

Non-commercieel

Wilt u spullen verkopen die kenmerkend zijn uit een bepaald land, goede doelen uit derdewereldlanden steunen door dingen te verkopen dan kunt u een plek huren om dit aan de mensen te tonen en te verkopen als ze onze markt komen bezoeken. Kosten Kraam van 4 meter is € 20,00. Borg is € 10,00 (deze dient u van te voren te betalen en krijgt u terug na 18.00 uur als u plek netjes is opgeruimd) De markt duurt van 11.00 – 18.00 uur en bezoekers hebben gratis toegang.

Particulier

Wilt u uw eigen spullen verkopen of iets lekkers serveren, dan kunt u een plek huren om dit aan de mensen te tonen die onze markt komen bezoeken. Kraam van 4 meter is € 40 + elektra kosten indien nodig Borg is € 10,00 (deze dient u van te voren te betalen en krijgt u terug na 18.00 uur als u plek netjes is opgeruimd) De markt duurt van 11.00 – 18.00 uur en bezoekers hebben gratis toegang.

Uitleg

Als u wilt deelnemen aan Multiculti 2018 dan kan dat door het huren van een kraam van 4 meter. Er wordt onderscheid gemaakt in: – Kramen waar spullen worden verkocht uit landen of demonstraties worden gegeven. – Kramen waar eten wordt verkocht en te vinden zijn op het kookeiland. – Kramen waar u informatie kunt geven om uw bedrijf of organisatie te promoten mail ons dan sturen we u een formulier toe.